V únoru začíná doba Kaphy a to způsobuje zahlenění, chřipky, sníženou imunitu a pocity vyčerpání
top of page

V únoru začíná doba Kaphy a to způsobuje zahlenění, chřipky, sníženou imunitu a pocity vyčerpání

Opět jsme namíchali ověřené ájurvédské směsi z koření, které pomohou přírodní cestou.

1. Rasajána proti únavě- na tkáňovou, metabolickou a psychickou vyčerpanost

Vše je z bio koření, dochucené s troškou kokosového cukru, aby to bylo možné sníst přímo do pusy, tak to totiž nejlépe účinkuje. Vhodné pro všechny dóši, vyvážené složení i pro Kaphy, Pitty i Váty.

2. Hvězdný prach Dr. Partapa na odhlenění, na zlepšení trávení a snížení slizu v těle. Výborné při nachlazení a nebo i jako prevence. Vhodné především pro Kaphy.

3. KKF- směs 3 koření ( římský kmín, koriandr a fenykl) na dobré trávení do jídel a na výrobu lahodného čaje, který se pije během jídla a tak pomůže zvýšit trávicí oheň- agni, který je v této zimní době převážně oslaben. Vhodné především pro Pitty a popřípadě kombinace KaphyPitty.


Máme běžně v nabídce oleje za studena lisované pro mazání těla i do jídla, sezamové, slunečnicové, hořčičné, mandlové, kokosové, arganové, meruňkové, ghí a další.

Najdete zde i vše pro podporu detoxikace, kterou doporučuje ájurvéda v únoru udělat jako prevence a na zlepšení trávicího ohně agni. Například Triphalu, známou směs na očistu celého trávicího traktu.


Na podporu detoxikace a zharmnizování celého těla i psychiky jsou nejlepší celotělové ájurvédské masáže, nejlépe teplé olejové jako je abhyanga a masáž měšci nebo udvartana masáže pastou. Popřípadě v případě stresu, psychické nerovnováhy a bolestí hlavy shirodhara, olejová terapie hlavy.







Vše zakoupíte v centru Ramiza na Frýdecké v Třinci, www.ramiza.cz, tel: 604278455, lze dodat i poštou po domluvě. info@ramiza.cz

261 zobrazení
bottom of page